Re-paired

Sinds 2015 is dierenarts Lieselot Czvek ook Horsefulness Instructeur niveau 1.
Ik ben Horsefulness Instructeur geworden omdat ik het prachtig vind om
paard en mens weer in connectie te kunnen brengen met elkaar en dit te doen op een ongedwongen manier, vanuit Vrijheid, maar toch volgens een bepaalde omkadering. Ondertussen is het echter veel meer geworden dan dat. Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als ik bij het herstellen van die verbinding ook de mens op weg kan helpen naar meer inzicht in zichzelf, meer betekenis in zijn/haar leven en het (terug)vinden van zijn/haar authenticiteit.
Mijn lessen spitsen zich toe op het Vrij Werk en het Grondwerk met aandacht voor lichaamsbewustzijn bij mens en paard om zo te komen tot meer rust en zachtheid van waaruit connectie ontstaat alsook leren luisteren naar wat het paard te vertellen heeft en dat te vertalen naar wat de mens nodig heeft om meer balans te vinden. Daarnaast geef ik eveneens lessen in het Gymnastiserend Vrij Werk en Grondwerk en heb ik een bijzondere interesse voor het oplossen van trailerlaadproblemen.
Doordat ik in mijn praktijk Dierenarts Lieselot Czvek gebruik maak van alternatieve therapieën ter ondersteuning zoals aromatherapie, fytotherapie, Bachbloesemtherapie en preventieve energetische geneeskunde door middel van het MiHealth systeem, kan ik deze ook toepassen in mijn begeleiding van mens en paard.
Neem zeker een kijkje op mijn Facebookpagina “Re-paired”!